Financiën

U wilt snel weten hoeveel u na de scheiding nog te besteden heeft. Wij berekenen hoeveel partner- of kinderalimentatie u moet betalen of kunt krijgen. Wij helpen u met het zo voordelig mogelijk verdelen of verrekenen van uw vermogen, waarbij we rekening houden met fiscale mogelijkheden. Daarnaast begeleiden we u bij het maken van afspraken over uw pensioen. De wet regelt dat het pensioen dat tijdens het huwelijk is opgebouwd, wordt verdeeld. Soms is het beter om daar geheel of gedeeltelijk van af te zien.

Wij geven u advies. Waar nodig schakelen we een externe deskundige in, zoals een belastingadviseur, pensioenadviseur of een financieel adviseur.

Zelf regelen?

Vraag het ‘Uiteen scheidingspakket’ aan. Met verdiepende informatie en tips over wat u zelf alvast kunt regelen.

Vraag het pakket aan

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw specifieke situatie?

Maak een afspraak

Contact?

Uiteen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur - 17 uur. Buiten kantooruren? Plan een telefonische afspraak

bel 010 4527403

Scheiden en ...

familierecht

Financiën

Hoeveel geld heb ik straks? Wat doen we met ons bedrijf? Hoeveel krijg ik? Hoeveel moet ik betalen? Wat is fair? Kom ik na de scheiding rond?

bekijk alles

familierecht

Kinderen

Hoe vaak zijn de kinderen na de scheiding bij mij? En bij mijn ex? Hoe lopen de kinderen zo min mogelijk schade op?

bekijk alles

familierecht

Internationaal

Ik woon in het buitenland; kan ik in Nederland scheiden? Kan ik mijn kinderen mee terugnemen naar Nederland? Mag ik met mijn kinderen verhuizen naar het buitenland?

bekijk alles

familierecht

Onderneming

Loopt mijn onderneming gevaar? Kan ik mijn onderneming buiten de scheiding houden? Wat zijn mijn plichten? Waarop heb ik recht?

bekijk alles

familierecht

Alimentatie

Moet ik partneralimentatie betalen? Hoe verdelen we de kosten van de kinderen? Hoe kan ik de alimentatie wijzigen? Waar heb ik recht op?

bekijk alles