Scheiden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat voor uw scheiding die voor uw belangen opkomt? Die met u meedenkt over oplossingen op maat? Die voor overleg bereikbaar is op tijdstippen waarop het u uitkomt? Dan bent u bij Uiteen aan het juiste adres.

 

Naast juridische kennis en ervaring als procesadvocaat op de rechtbank, biedt het team van Uiteen u ook advies op andere punten waar u bij een scheiding tegenaan loopt. Zoals uw hypotheek of een fiscale kwestie. Zo kunt u bij één loket alle zaken voor uw scheiding regelen.

 

 • Met een mediator

  Wilt u alle punten die bij de echtscheiding komen kijken onderling regelen onder begeleiding en advisering van één advocaat-mediator? Dat kan bij  Uiteen. Zo hoeven u en uw ex-partner maar één advocaat in te schakelen en kunt u onderling afspraken maken over onder meer de kinderen, uw woning en de verdeling van de inboedel.

 • In overleg

  Een overlegscheiding of ook wel “collaborative divorce” genoemd is een nieuwe manier van het oplossen van geschillen in scheidingszaken. Lees hier verder om te weten of dit iets voor u is.

 • Met een advocaat

  Hoe ziet een scheidingstraject met een advocaat eruit?

 • Scheiden en…

  U wilt de gevolgen van de scheiding weten of alles definitief goed regelen: Wie gaat waar wonen? Hoe wordt de zorg voor de kinderen geregeld? Hoe wordt het vermogen verdeeld? En wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden?

 • FAQ

  Hebt u vragen? Misschien staat hier het antwoord wel bij.

 • Overige diensten

  Uiteen kan u bijstaan bij alle familierechtelijke onderwerpen.

Zelf regelen?

Vraag het ‘Uiteen scheidingspakket’ aan. Met verdiepende informatie en tips over wat je zelf alvast kan regelen.

Vraag het pakket aan

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw specifieke situatie?

Maak een afspraak

Contact?

Uiteen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur - 17 uur. Buiten kantooruren? Plan een telefonische afspraak

Maak een belafspraak