Aanpak

Bij een klassiek conflict voor de rechter blijven veel zaken onopgelost. Hierdoor zijn beide partijen een hoop geld kwijt, ontevreden en blijven conflictsituaties terugkeren.

De schade voor direct en indirect betrokkenen is vaak een leven lang voelbaar.

In het belang van u, uw kind(eren), familie, vermogen of uw onderneming vinden wij dat er anders met conflicten moet worden omgegaan.

Dit zijn de advocaten en mediators van ons kantoor. Klik op de naam of foto van de betreffende advocaat voor meer informatie.

Al onze besprekingen kunnen ook op afstand plaatsvinden, dus met gebruik van bijvoorbeeld Skype, Zoom of Teams.

Janneke Mulder

Janneke is familierechtadvocaat en mediator. Ze ziet snel het probleem achter het conflict: Gaat het hier echt over de hoogte van de kinderalimentatie? Of, zit er boosheid over de scheiding achter? Als dat zo is, dan moet eerst de boosheid worden verholpen. Want: “Without change, nothing will change.” Janneke pakt het probleem dus bij de kern aan. Ze schept snel duidelijkheid in de chaos van een scheiding.

Fleur Oirbans

Fleur is gespecialiseerd familierechtadvocaat, collaborative divorce advocaat en scheidingsmediator. Ze helpt haar cliënten tijdens hoogoplopende conflicten. Om te achterhalen wat er écht aan de hand is, luistert Fleur goed. Ze handelt snel om de rust terug te brengen. En geeft haar cliënten de juiste handvatten om zo probleemloos mogelijk door de scheiding te komen.

Martine Stut

Martine is gespecialiseerd erfrechtadvocaat, familierechtadvocaat, collaborative practice advocaat en erfrecht- en scheidingsmediator. Ze is de erfrechtspecialist binnen Uiteen. Martine valt op door haar positiviteit: tegenslag is voor haar een uitdaging. Martine is ook heel creatief. Als er problemen zijn, vindt ze een oplossing waar anderen niet zo snel aan denken.

Majse Hofman

Majse is gespecialiseerd familierechtadvocaat. Door haar goede inlevingsvermogen voelen haar cliënten zich in een hectische tijd snel op hun gemak. Majse staat volledig achter haar cliënten en komt op voor hun belangen in de rechtszaal. Ze legt de ingewikkelde materie in het recht duidelijk uit en helpt mensen zo door het scheidingsproces heen.

Ellis Maurits

Ellis is onze Donna (Suits). Ze ondersteunt de advocaten zodat het kantoor optimaal kan werken. Ellis is niet snel klein te krijgen. Ze is nuchter, recht door zee en echt Rotterdams. Inspiratie haalt ze uit deze bekende uitspraak van Nelson Mandela: “It always seems impossible, until it’s done.”

Zelf doen?

Vraag het Uiteen Scheidingspakket, het Uiteen Erfpakket of het Uiteen Familierecht pakket aan. Met verdiepende informatie en tips over wat u zelf alvast kunt regelen.

Vraag het pakket aan

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw specifieke situatie?

Maak een afspraak

Contact?

Uiteen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur - 17 uur. Buiten kantooruren? Plan een telefonische afspraak

bel 010 4527403