Aanpak

Bij een klassiek conflict voor de rechter blijven veel zaken onopgelost. Hierdoor zijn beide partijen een hoop geld kwijt, ontevreden en blijven conflictsituaties terugkeren.

De schade voor direct en indirect betrokkenen is vaak een leven lang voelbaar.

In het belang van u, uw kind(eren), familie, vermogen of uw onderneming vinden wij dat er anders met conflicten moet worden omgegaan.

Dit zijn de advocaten en mediators van ons kantoor. Klik op de naam of foto van de betreffende advocaat voor meer informatie.

Al onze besprekingen kunnen ook op afstand plaatsvinden, dus met gebruik van bijvoorbeeld Skype, Zoom of Teams.

Janneke Mulder

Janneke is familierechtadvocaat en mediator. Ze ziet snel het probleem achter het conflict: Gaat het hier echt over de hoogte van de kinderalimentatie? Of, zit er boosheid over de scheiding achter? Als dat zo is, dan moet eerst de boosheid worden verholpen. Want: “Without change, nothing will change.” Janneke pakt het probleem dus bij de kern aan. Ze schept snel duidelijkheid in de chaos van een scheiding.

Martine Stut

Martine is gespecialiseerd erfrechtadvocaat, familierechtadvocaat, collaborative practice advocaat en erfrecht- en scheidingsmediator. Ze is de erfrechtspecialist binnen Uiteen. Martine valt op door haar positiviteit: tegenslag is voor haar een uitdaging. Martine is ook heel creatief. Als er problemen zijn, vindt ze een oplossing waar anderen niet zo snel aan denken.

Wampie van Arkel

Wampie werkt voornamelijk met cliënten die ondernemer of druk bezette professional zijn, dan wel hun partners. Daar heeft ze de meeste feeling mee. Cliënten die commitment hebben om de scheiding of ander conflict goed te regelen. Dat vraagt inzet en investering van tijd en energie. In januari 2023 heeft Wampie zich aangesloten bij Uiteen. Zij voert haar praktijk uit in een prachtige sfeervolle kantoorruimte aan het adres Heemraadssingel 111 in Rotterdam. Wampie heeft ook spreekruimte beschikbaar in Hendrik-Ido-Ambacht.

Majse Hofman

Majse is gespecialiseerd familierechtadvocaat. Door haar goede inlevingsvermogen voelen haar cliënten zich in een hectische tijd snel op hun gemak. Majse staat volledig achter haar cliënten en komt op voor hun belangen in de rechtszaal. Ze legt de ingewikkelde materie in het recht duidelijk uit en helpt mensen zo door het scheidingsproces heen.

Jaap Rodenburg

Jaap is gespecialiseerd erfrechtadvocaat en één van de
erfrechtspecialisten binnen Uiteen.
Jaap heeft zeven jaar gewerkt kandidaat-notaris en daardoor ervaring opgedaan met onder meer het opstellen van testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen.
In 1998 is Jaap overgestapt naar de rechtshulpverlening en in 2004 is hij beëdigd als advocaat. Jaap is lid van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Anouk Hansma

Anouk is gespecialiseerd familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Door haar groot empathisch vermogen voelen haar cliënten zich gehoord en gesteund. Anouk vindt het belangrijk om een constructief overleg te faciliteren waarin ruimte…

Elsemieke van Dijk

Elsemieke is gespecialiseerd familierechtadvocaat. Haar passie voor het personen- en familierecht ontstond al tijdens haar studie. Om die reden heeft zij haar scriptie geschreven over de verdeling van de huwelijksgemeenschap….

Sanae Ballah

Sanae is een ervaren erfrecht advocaat. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en is afgestudeerd in 2019. Direct daarna is haar carrière begonnen bij een rechtsbijstandverzekeraar waar zij zich verder heeft kunnen ontwikkelen binnen het erfrecht.

Berry Lagendijk-van der Waal

Belt u ons kantoor, dan krijgt u Berry aan de lijn. Ze is een deskundig juridisch secretaresse met jarenlange ervaring in de sociale advocatuur en in de niche praktijk. Als…

Collaborating Partners

Diana Dutilh

fiscaal jurist

Diana Dutilh is fiscaal jurist, financieel adviseur, estate planner en pensioendeskundige. Zij richt zich op de fiscale aspecten van de scheiding. Zij kan aanwezig zijn bij de besprekingen met de mediator of advocaten, of na de besprekingen worden geraadpleegd, zodat de afspraken ook fiscaal kloppen. Zij kan u beiden fiscaal bijstaan of de belangen van de financieel minder kundige partij ondersteunen.

LinkedIn

Notaris

Helma Leonhard-Strien is al meer dan 30 jaar werkzaam als notaris en gespecialiseerd in het familierecht. Helma kan u bijstaan indien er onduidelijkheden bestaan over de uitleg van huwelijkse voorwaarden of een testament. Helma kan verder samen met onze advocaten uw huwelijkse voorwaarden opstellen of wijzigen. Ook kan Helma uw testament aanpassen na een scheiding en kan zij de akte van verdeling van uw bezittingen (bijvoorbeeld uw woning) na scheiding opstellen.

LinkedIn

Pensioenadviseur

Roelof de Pater (1981) is pensioenadviseur en financieel planner. Hij adviseert mensen in scheidingssituaties op het gebied van de verdeling van de opgebouwde pensioenrechten. Roelof inventariseert de door beide partijen opgebouwde pensioenaanspraken en adviseert over de wijze waarop het pensioen - gegeven de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt – zo optimaal mogelijk verdeeld kan worden. Ook helpt Roelof net gescheiden mensen om inzicht te krijgen in de nieuwe financiële werkelijkheid.

LinkedIn

Financieel planner

Annemarie is gespecialiseerd in het begeleiden van de partner van de ondernemer, bijvoorbeeld tijdens een mediationproces. Regelmatig heeft juist deze partner behoefte aan extra advies. De ondernemer zelf kan veelal terugvallen op de financiële man van het bedrijf, de accountant en/of de fiscalist. Annemarie begeleidt en ondersteunt de partner, bijvoorbeeld met het analyseren van ontvangen documenten en het toelichten van berekeningen. Zo kunnen beide partners gelijkwaardig aan het overleg deelnemen. Op deze manier kunnen goede afspraken worden gemaakt om te komen tot een succesvolle afronding van de mediation.

LinkedIn

Hypotheekadviseur en Financieel deskundige

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben bij grote financieel dienstverleners is Peter Hans Teutenberg in 2007 Teutenberg Financiële Planning gestart. Dankzij die kennis en ervaring kan hij helpen een oplossing te vinden voor uw financiële vragen. Voor Peter Hans is het een uitdaging om in deze tijd van standaardisatie u toch financieel maatwerk advies te bieden en meer voor u voor elkaar te krijgen bij financiële dienstverleners.

LinkedIn
Merian

Therapeut

Merian van den Berg is systeemtherapeut. Zij is met haar praktijk Sutura net zoals Uiteen ook op de Noordsingel gevestigd. Zij is vele jaren actief in het begeleiden van gezinnen in gezinssituaties (ex-)partners, kinderen en individuele cliënten. Zij heeft veel ervaring met complexe (echt)scheidingssituaties, bijvoorbeeld bij het verwerken van de scheiding. Of hoe je beter om kunt gaan met een ex-partner met bijvoorbeeld kenmerken van (persoonlijkheids)problematiek. Ook heeft zij enkele jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt. Ook heeft zij gewerkt aan het project Ouderschap Blijft. Hiernaast heeft zij veel affiniteit en ervaring met regenbooggezinnen. Uiteen vraagt Merian -in samenspraak met onze client- om haar deskundigheid indien wij merken dat de cliënt extra begeleiding of coaching nodig heeft bij het verwerken van de scheiding. Merian staat geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) als lid en bij EFT Nederland geregistreerd als aanvullend getrainde registertherapeut.

LinkedIn

Zelf doen?

Vraag het Uiteen Scheidingspakket, het Uiteen Erfpakket of het Uiteen Familierecht pakket aan. Met verdiepende informatie en tips over wat u zelf alvast kunt regelen.

Vraag het pakket aan

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw specifieke situatie?

Maak een afspraak

Contact?

Uiteen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur - 17 uur. Buiten kantooruren? Plan een telefonische afspraak

Maak een belafspraak