Janneke Mulder

Janneke is familierechtadvocaat en mediator. Ze ziet snel het probleem achter het conflict: Gaat het hier echt over de hoogte van de kinderalimentatie? Of, zit er boosheid over de scheiding achter? Als dat zo is, dan moet eerst de boosheid worden verholpen. Want: “Without change, nothing will change.” Janneke pakt het probleem dus bij de kern aan. Ze schept snel duidelijkheid in de chaos van een scheiding.

Martine Stut

Martine is gespecialiseerd erfrechtadvocaat, familierechtadvocaat, collaborative practice advocaat en erfrecht- en scheidingsmediator. Ze is de erfrechtspecialist binnen Uiteen. Martine valt op door haar positiviteit: tegenslag is voor haar een uitdaging. Martine is ook heel creatief. Als er problemen zijn, vindt ze een oplossing waar anderen niet zo snel aan denken.

Wampie van Arkel

Wampie werkt voornamelijk met cliënten die ondernemer of druk bezette professional zijn, dan wel hun partners. Daar heeft ze de meeste feeling mee. Cliënten die commitment hebben om de scheiding of ander conflict goed te regelen. Dat vraagt inzet en investering van tijd en energie. In januari 2023 heeft Wampie zich aangesloten bij Uiteen. Zij voert haar praktijk uit in een prachtige sfeervolle kantoorruimte aan het adres Heemraadssingel 111 in Rotterdam. Wampie heeft ook spreekruimte beschikbaar in Hendrik-Ido-Ambacht.

Majse Hofman

Majse is gespecialiseerd familierechtadvocaat. Door haar goede inlevingsvermogen voelen haar cliënten zich in een hectische tijd snel op hun gemak. Majse staat volledig achter haar cliënten en komt op voor hun belangen in de rechtszaal. Ze legt de ingewikkelde materie in het recht duidelijk uit en helpt mensen zo door het scheidingsproces heen.

Executeur

Jaap Rodenburg

Jaap is gespecialiseerd erfrechtadvocaat en één van de
erfrechtspecialisten binnen Uiteen.
Jaap heeft zeven jaar gewerkt kandidaat-notaris en daardoor ervaring opgedaan met onder meer het opstellen van testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen.
In 1998 is Jaap overgestapt naar de rechtshulpverlening en in 2004 is hij beëdigd als advocaat. Jaap is lid van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Anouk Hansma

Anouk is gespecialiseerd familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Door haar groot empathisch vermogen voelen haar cliënten zich gehoord en gesteund. Anouk vindt het belangrijk om een constructief overleg te faciliteren waarin ruimte…

Elsemieke van Dijk

Elsemieke is gespecialiseerd familierechtadvocaat. Haar passie voor het personen- en familierecht ontstond al tijdens haar studie. Om die reden heeft zij haar scriptie geschreven over de verdeling van de huwelijksgemeenschap….

Sanae Ballah

Sanae is een ervaren erfrecht advocaat. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en is afgestudeerd in 2019. Direct daarna is haar carrière begonnen bij een rechtsbijstandverzekeraar waar zij zich verder heeft kunnen ontwikkelen binnen het erfrecht.

Berry Lagendijk-van der Waal

Belt u ons kantoor, dan krijgt u Berry aan de lijn. Ze is een deskundig juridisch secretaresse met jarenlange ervaring in de sociale advocatuur en in de niche praktijk. Als…