Janneke Mulder

Janneke is familierechtadvocaat en mediator. Ze ziet snel het probleem achter het conflict: Gaat het hier echt over de hoogte van de kinderalimentatie? Of, zit er boosheid over de scheiding achter? Als dat zo is, dan moet eerst de boosheid worden verholpen. Want: “Without change, nothing will change.” Janneke pakt het probleem dus bij de kern aan. Ze schept snel duidelijkheid in de chaos van een scheiding.

Martine Stut

Martine is gespecialiseerd erfrechtadvocaat, familierechtadvocaat, collaborative practice advocaat en erfrecht- en scheidingsmediator. Ze is de erfrechtspecialist binnen Uiteen. Martine valt op door haar positiviteit: tegenslag is voor haar een uitdaging. Martine is ook heel creatief. Als er problemen zijn, vindt ze een oplossing waar anderen niet zo snel aan denken.

Majse Hofman

Majse is gespecialiseerd familierechtadvocaat. Door haar goede inlevingsvermogen voelen haar cliënten zich in een hectische tijd snel op hun gemak. Majse staat volledig achter haar cliënten en komt op voor hun belangen in de rechtszaal. Ze legt de ingewikkelde materie in het recht duidelijk uit en helpt mensen zo door het scheidingsproces heen.

Elsemieke van Dijk

Elsemieke is gespecialiseerd familie- en erfrechtadvocaat. Haar passie voor het personen- en familierecht ontstond al tijdens haar studie. Om die reden heeft zij haar scriptie geschreven over de verdeling van…

Sanae Ballah

Sanae is een ervaren erfrecht jurist. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en is afgestudeerd in 2019. Direct daarna is haar carrière begonnen bij een rechtsbijstandverzekeraar waar zij zich verder heeft kunnen ontwikkelen binnen het erfrecht.