Uiteen kijkt terug op 2018

1. Als eerste had Janneke Mulder natuurlijk in december de titel Legal Woman of the Year in december binnengesleept, welke titel ze (bijna) heel 2018 mocht dragen. De jury koos Janneke vanwege haar oproep aan vakgenoten tot conflictreductie. Voor Uiteen een beloning en onderstreping van de visie.

2. Ten tweede werd per 1 januari ons team uitgebreid met Martine Stut, waardoor we een echte erfrechtspecialist binnen boord hebben. Inmiddels heeft Martine een mooie erfrechtpraktijk opgebouwd.

3. In februari is het Compendium Samenwonen 2018 verschenen. En daar waren wij trots op want een van de auteurs hiervan is Fleur Oirbans. Fleur heeft zich beziggehouden met de hoofdstukken over het beëindigen van het samenwonen.

4. In maart was Janneke Mulder te gast bij Lawyers Tour! Lawyers Tour is een vast onderdeel van de beroepsopleiding van de advocatuur, waarbij prominente advocaten aan de tand worden gevoeld. Er kwamen een flink aantal vragen uit de zaal over hoe je omgaat met persoonlijke emoties en opvattingen, waarom het onderling oplossen van het conflict beter is dan procederen en ook over de ethische dilemma’s van het vak van advocaat.

5. Verder hebben Martine Stut en Janneke Mulder in maart voor de businessclub Distinto Zorg en Zakelijk in Barendrecht de workshop: Droomsamenwerkingen; hoe communiceer ik beter met mijn klant of relatie om zo een droomsamenwerking te krijgen?

6. In juni organiseerden we voor een groep professionals de tweede editie van Dinner Talks, dit keer bij Dudok in het Park. We hebben gesproken over soft skills voor professionals en onze dagelijkse uitdagingen op de werkvloer, zoals de emoties van onze klanten.

7. In juli is Martine Stut begonnen als docente waarbij zij ervaren erfrechtadvocaten een cursus over de legitieme portie heeft gegeven.

8. In september werd ons team uitgebreid met Femke Bussman. Femke heeft gezorgd voor de nodige administratieve en juridische ondersteuning.

9. En natuurlijk de zaken die wij in 2018 hebben afgerond met onze cliënten. Een scheiding of een stervensgeval is een gebeurtenis waarvan iedereen hoopt het nooit mee te mogen maken. Daarom kan dit ook moeilijk een hoogtepunt worden genoemd. Wij zijn wel altijd blij als we de zaken goed hebben kunnen regelen. Zodat mensen weer een nieuwe start kunnen maken. En dat de schade zoveel mogelijk wordt beperkt.

Namens ons hele team willen wij u bedanken voor uw vertrouwen en wensen wij u fijne kerstdagen en een heel goed 2019!