Interview met familierechtadvocaat en en scheidingsmediator Janneke Mulder

advocatenblad1 advocatenblad2In oktober 2016 is een groot interview met onze familierechtadvocaat en scheidingsmediator Janneke Mulder in de rubriek ‘Frisse Neus’ in het Advocatenblad gepubliceerd.

Janneke vertelt hierin wat haar drijft, waar ze het voor doet en waar Uiteen voor staat.

Bij een klassiek conflict voor de rechter blijven veel zaken onopgelost. Hierdoor zijn beide partijen een hoop geld kwijt, ontevreden en blijven conflictsituaties terugkeren. De schade voor direct en indirect betrokkenen is vaak een leven lang voelbaar. In het belang van u, uw kind(eren), familie, vermogen of uw onderneming vindt Janneke dat er anders met conflicten moet worden omgegaan.

Janneke pakt het probleem bij de kern aan. Ze schept snel duidelijkheid in de chaos van een scheiding. Bijvoorbeeld door te laten zien wat de financiële positie na de scheiding wordt.

Janneke probeert het probleem achter het conflict te zoeken: Gaat het hier echt over de hoogte van de kinderalimentatie? Of zit er boosheid over de scheiding achter? Als dat zo is, dan moet eerst de boosheid worden verholpen. Want: “Without change, nothing will change.”