Dag van de Scheiding

Grenzeloos verliefd tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Uiteen – Kantoor voor Familie- en Erfrecht opent op vrijdag 8 september 2017 haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaten en mediators van ons kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Uiteen doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding opent Uiteen tussen 9:00 uur en 17:00 uur haar deuren voor het publiek. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en Mediation. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Grenzeloos verliefd

Uiteen heeft voor dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding voor een specifiek onderwerp bij scheiden gekozen dat die dag in het teken staat, namelijk: Grenzeloos Verliefd. Steeds vaker heeft Uiteen te maken met internationale scheidingen. En een scheiding is al internationaal als een van de partners een andere nationaliteit heeft of als je in een ander land woont. En dit hoeft niet alleen problemen te geven als getrouwd bent en gaat scheiden; ook de samenwoners kunnen te maken krijgen met specifieke problemen als de relatie met hun buitenlandse partner eindigt of als je zelf uit een ander land afkomstig bent en jullie relatie strandt.

Tijdens de Dag van de Scheiding zal Uiteen een flink aantal blogs publiceren op onze social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Via deze social media kanalen kunnen vrijblijvend vragen worden gesteld over (internationale) scheidingen.