Uiteen Rotterdam en advocaat Janneke Mulder in het Advocatenblad

advocatenblad1 advocatenblad2In oktober 2016 is een groot interview met onze advocaat en mediator Janneke Mulder van Uiteen – Kantoor voor Familie- en Erfrecht te Rotterdam in de rubriek ‘Frisse Neus’ in het Advocatenblad gepubliceerd.

Janneke vertelt hierin wat haar drijft, waar ze het voor doet en waar Uiteen voor staat.

Janneke vertelt onder meer dat ze aan haar cliënten graag een duurzame oplossing biedt. Die oplossing is vaak niet uitsluitend juridisch. Janneke probeert ook altijd het onderlinge overleg op te zoeken om zo het probleem op te lossen. Vooral als er kinderen bij zijn betrokken. Kinderen kunnen over het algemeen best een scheiding aan. Maar ruziënde ouders is een heel ander verhaal. Dit kan de kinderen blijvend schaden.

Uiteen probeert de cliënten te helpen op een moderne manier. Geen chique advocatenpraktijk, maar een prettig kantoor met een goede sfeer waar mensen zich op hun gemak voelen. Geen stoffige oude advocaten die de cliënt van nu niet begrijpt, maar advocaten en mediators van nu die begrijpen wat de cliënt wil. Er wordt bijvoorbeeld gecommuniceerd met Skype of WhatsApp op momenten dat het de cliënt uitkomt.